Jane Eyre

Lørdag den 13. maj 2023

NORTH Pensionsagentur inviterer dig med på Aarhus Teater, når Jane Eyre vises på Scala

Kom med NORTH Pesionsagentur ind og se det gribende portræt af en kvinde, der kæmper for at holde fast i sig selv på trods af stærke autoriteter omkring sig.

Jane er en ung kvinde, som må gå grueligt meget ondt igennem, inden hun kan blive forenet med sin elskede. Fra forældreløs og i pleje hos sin kolde tante, over en grufuld kostskole, til hun bliver ansat som huslærer hos den skrækindjagende godsejer og aristokrat Rochester.

Men Jane forelsker sig lidenskabeligt i den brutale Rochester, som er noget ældre end hende og samtidig hendes arbejdsgiver. Og efter mange forviklinger får hun opfyldt sin romantiske drøm ved på paradoksal vis at udfordre den.

Jane Eyre er et gribende kærlighedsdrama malet med gotikkens farver i form af uhygge, lidelse og dødelige flammer. En af romantikkens uomgængelige klassikere og en rejse ind i de store følelser og lidenskaber i det kvindelige begær og vildskaben.

For at deltage til arrangementet skal du blot tilmelde dig her. Tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet, da vi kun har 12 pladser til arrangementet.

Vi glæder os til at se dig!

Dagens program

Kl. 13:45 Du skal møde op ved Aarhus Teaters hovedindgang (Teatergaden). Aarhus Teaters personale sørger for at guide dig op på 1. Balkon, hvor NORTH Pensionsagentur står klar til at tage imod dig i Kongeværelset.
Kl. 14:00 Forarrangement i Aarhus Teaters Kongeværelse. Her udleveres billetterne til forestillingen.
Kl. 14:30 NORTH Pensionsagentur byder velkommen.
Kl. 14:45 Vi byder på lidt godt til ganen inden forestillingen.

Kl. 16:00 Forestillingen starter (Scala).

Kl. 18:00 Forestillingen slutter og arrangementet afslutter (varigheden af aftens forestilling vides endnu ikke, derfor er dette et ca. tidspunkt).

Tilmeld dig