AP Care

Med AP Care via NORTH Pensionsagentur, kan du få hjælp og rådgivning, hvis du ikke har det godt, eller hvis helbredet skranter. Når vi møder svære udfordringer, mistrivsel eller sygdom, har vi ikke altid selv overskuddet eller ressourcerne til at klare os igennem det.

I AP Care har vores helbredsvejledere hænder og hjerter klar til at hjælpe dig, uanset om det drejer sig om udfordringer i forbindelse med dit arbejde eller hjemme hos familien.

Kontakt AP Care

Du kan altid kontakte AP Care, som gerne vil tale med dig om problemerne så tidligt som mulig. Så tøv ikke med at tage fat i os så snart du mærker, at noget ikke er, som det plejer.

Kontakt AP Care, hvis  du har brug for hjælp, på 70 80 50 20.

Få rådgivning og hjælp med AP Care allerede i dag

Som kunde i AP Pension via NORTH Pensionsagentur kan du få hjælp af AP Care. Gennem en fortrolig og omsorgsfuld samtale hjælper vi med at finde ud af, hvad der skal til, for at du får det bedre.

Vores helbredsvejledere har tavshedspligt. Det betyder, at hverken din arbejdsgiver eller andre bliver informeret om din henvendelse, medmindre vi aftaler det.

Hvem er AP Care?

AP Care har et hold af dygtige helbredsvejledere, der har erfaring inden for sundhed, kommunale forløb og generel vejledning om trivsel. De kan hjælpe med netop de udfordringer, du har. De kan blandt andet anbefale en behandling, og de kan give dig et overblik over dine muligheder og rettigheder i sundhedssystemet.

Helbredsvejlederen vil være din tovholder og sørger for, at der bliver tænkt hele vejen rundt om din situation, ligesom de løbende vil følge op med dig.

Mangler du overskud, eller skranter helbredet?

Sundhed handler ikke kun om at være i god fysisk form eller at have sunde vaner. Det handler også om dit mentale helbred, og om du trives. Men for mange kan det træde i baggrunden i en travl hverdag.

Det kan være, at du overser symptomer, som ikke umiddelbart får dig til at reagere, men som alligevel kan være tegn på, at noget ikke er, som det skal være. Det kan f.eks. være, at du gennem længere tid har haft svært ved at trække vejret helt ned i maven, koncentrere dig, eller at du generelt er i dårligt humør og let bliver irriteret eller ked af det.

Det kan også være, at du har symptomer, som du har svært ved at forklare, f.eks. prikken i fingre, mavesmerter, rastløshed eller et stigende forbrug af f.eks. alkohol, medicin eller cigaretter.

Du kan altid kontakte os. Og vi vil gerne tale med dig om problemerne så tidligt som mulig. Så tag fat i os så snart du mærker, at noget ikke er, som det plejer.