Er du markedets bedste pensions kundekonsulent?

Vil du være en del af en førende virksomhed i positiv udvikling, og brænder du for at rådgive om firmapension? Synes du samtidig at kontakten med mange mennesker og en alsidig hverdag lyder spændende, så har vi jobbet til dig.

Vil du med på holdet?

Henvendelser vedrørende stillingen rettes til: 

Direktør Lars Bartholomæussen på e-mail lba@northrisk.dk eller telefon 41 33 30 00.

Hvem er vi?
NORTH Pensionsagentur er en selvstændig rådgivnings- og konsulentvirksomhed med særlig ekspertise indenfor pension og sundhed. Vores hverdag handler om mennesker, hvor vi igennem vores arbejde er med til at sikre, at vores kunder har tryghed til at leve livet. Vi sætter vores kunder i centrum. 

Hos NORTH Pensionsagentur har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem personlig rådgivning og ved at skabe løsninger, der optimerer kundens sikkerhed og tryghed. Vores rådgivning spænder fra virksomhedsanalyse, rådgivning og salg af firmapension, pensions-, sundheds- og seniorpolitikker til brugervenlig implementering af pensionsløsninger.

Til NORTH Pensionsagentur i Aalborg søger vi hurtigst muligt en erfaren kundekonsulent.
Har du drive og arbejder du engageret med et smil på læben – også når det går stærkt? Er du klar til at give en ekstra hånd med i tilspidsede perioder og være en del af et team, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling? Trives du i et arbejde, hvor ingen dage er ens, så læs videre og kontakt os gerne.

Vi søger vi en fleksibel og imødekommende person, der sammen med vores øvrige support team, vil hjælpe med at supportere og understøtte pensionsrådgiverne i arbejdet med kunderne. Vi ser gerne, at du har erfaring som kundekonsulent eller anden Backoffice funktion. Det vil være at foretrække, hvis du har kendskab til pensions- eller forsikringsbranchen. Er du IDD certificeret er det et plus.  

I jobbet som kundekonsulent vil du være i daglig dialog med kunder og pensionsselskaber, for at hjælpe og supportere kunder og kollegaer. Du vil, som bindeled, i hele salgs- og rådgivningsprocessen omkring kunderne arbejde hårdt og målrettet, for at vores kunder altid får en god og professionel behandling.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Daglig kontakt til kunder og kollegaer.
 • Samarbejde med pensionsselskab og sundhedsforsikringsudbydere.
 • Klargørelse af kontrakter, vederlag, fuldmagter, arbejdsgivererklæringer osv.
 • Opdatere og vedligeholde kundesystemer.
 • Kontrol af begæringer, kontrakter og opkrævninger.
 • Kontakt og vejledning til kunder ifm. nyansættelser og fratrædelser.
 • Ad hoc-opgaver.


Du skal kunne:

 • Holde mange bolde i luften.
 • Bevare overblikket i en travl hverdag.
 • Smile i telefonen
 • Være struktureret
 • Være administrativt dygtig

 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling i et velkonsolideret selskab med en dynamisk hverdag, hvor der er en humoristisk og uformel omgangstone. Du bliver en del af et topengageret og fagligt dygtigt team, hvor samarbejde og udvikling prioriteres højt. Vi ved, at det er mennesker, som gør den store forskel. At have de rigtige evner og redskaber er kun en del af billedet – vi leder derfor også efter et godt kulturelt match.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist
Ansøgninger behandles løbende, hvorfor stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat findes.