NORTH sundhedsscreening

Vi guider jer med 360 graders løsninger på pensions- og sundhedsområdet, hvor vi hjælper jer med at belyse virksomhedens styrker og udviklingspotentialer.

Undgå overraskelser med en sundhedsscreening fra NORTH

Sygemeldte medarbejdere koster de danske virksomheder rigtig mange penge hvert år, men nedgang i produktiviteten grundet sygemeldinger koster endnu mere.

I NORTH stræber vi efter at skabe tryghed for vores kunder og deres medarbejdere

Som kunde i NORTH tilbydes virksomheden vores APV og sundhedsscreening. Hvornår er det tid at lave den Lovpligtige APV hos jer, og måske efterfølgende vil det give god mening at følge op med en sundhedsscreening. For dit overblik over mulighederne får du her lidt info om begge dele.

Hvad får i som virksomhed ud af det?

APV

Det er lovpligtigt for virksomheder at foretage en APV min. hvert 3. år, og et krav at der efterfølgende foreligger en handlingsplan for arbejdsmiljøet. Vi har gjort det let for jer og vi hjælper jer til at overholde alle regler og sørger for at handlingsplaner og spørgerammer passer på jeres branche og medarbejdertyper.

Sundhedsscreening

Med sundhedsscreeningen får I et unikt indblik i den samlede sundhed og trivsel blandt medarbejderne. Målingen er bygget op på spørgsmål om kost, rygning, alkohol, motion, stress og arbejdsmiljø. Sundhedsscreeningen hjælper jer til at foretage tidlig opsporing og lave målrettede indsatser med fokus på at mindske sygdom på og udenfor arbejdspladsen, samt forebygge tab af nøglemedarbejdere.

Målingen tilbyder hjælp og vejledning ud fra de konkrete fokusområder, lige som den kan komme med anbefalinger til større tiltag hvis nødvendigt.  Platformen indeholder desuden et Risk Map, som gør at i nemt kan udpege risikoområder helt ned på afdelingsniveau og oprette handlingsplaner der kan forbedre den generelle trivsel og sundhed på arbejdspladsen.

Vi gør det let for jer

Vi hjælper selvfølgelig med alt, hvad I har brug for.  Vi sørger for kommunikation og med at invitere jeres medarbejdere til APV´en og sundhedsscreeningen. Vi holder øje med svarprocenten og hjælper efterfølgende med at omdanne svarene til konkrete handlingsplaner.

En eller flere administratorer hos jer får adgang til platformen, hvor I også selv kan følge udviklingen, trække rapporter og handlingsplaner og sågar udarbejde egne handlingsplaner ned på afdelingsniveau.

Hvad får medarbejderen ud af det?

Når medarbejderen har besvaret sundhedsscreeningen og/eller APV’en, vil medarbejderen få indblik i egen trivsel- og sundhedstilstand. Via platformen har de mulighed for at følge deres udvikling og få personlige anbefalinger til konkrete handlingstiltag for at få eller opretholde en sund livsstil.

Sundhedsscreening og arbejdspladsvurdering (APV) sikrer tidlige indsatser

I NORTH tror vi på, at fokus på forebyggelse samt tidlige indsatser i virksomheden kan mindske antallet af helbredsmæssige udfordringer og syge medarbejdere. Ud over at forebygge sygdomme, ulykker og stress kan en målrettet indsats bidrage til at forbedre medarbejdertrivsel, sundhed og produktivitet – og dermed jeres bundlinje.

Vi ved, at det kan være svært at gennemskue hvordan og hvor man skal fokusere sine indsatser. Men vi ønsker at gøre det nemt for jer. I samarbejde med Woba har vi i NORTH udviklet en løbende APV og sundhedsscreening, der hjælper med at belyse netop dette.