Din personlige rådgiver

NORTH Pensionsagentur er en selvstændig rådgivnings- og konsulentvirksomhed med særlig ekspertise indenfor pension og sundhed.

Vi skræddersyer den rette pensionsordning til jer​

Ring til os på 89 93 41 00 eller klik herunder for at booke et møde med en af rådgiverne i NORTH pensionsagentur.

Din rådgivning

Hos NORTH Pensionsagentur yder vi værdiskabende rådgivning til virksomheder med udgangspunkt i en veludbygget rådgivnings- og supportorganisation og en bred vifte af komplette pensions- og sundhedsaftaler.

Vores rådgivning spænder fra virksomhedsanalyse, rådgivning og salg af firmapension, pensions-, sundheds- og seniorpolitikker til brugervenlig implementering af pensionsløsninger.

Vi tilbyder den enkelte medarbejder personlig rådgivning med behovsanalyse og investeringsrådgivning samt senioranalyse, der optimerer pensionsudbetalingerne. Dit samarbejde med NORTH Pensionsagentur er på attraktive vilkår. Uanset omfanget af dine løsningsbehov, hjælper vi dig sikkert igennem etableringsfasen – og herefter fastholder vi fokus på rådgivning og vedligehold.

Du kan forvente

  • Vi rådgiver om og formidler attraktive, forsikringsbaserede pensionsprodukter.
  • Vi vil være markedets bedste på omkostninger i forhold til service, afkast, firmapensionsprodukter og sundhedsprodukter.
  • Vi er tilgængelige og lette at komme i kontakt med.
  • Det er vores ansvar, at du får optimale muligheder for at få en god pension, samt forsikringer, der sikrer dig og din familie bedst muligt.
  • Vi er din professionelle og ansvarlige partner, som skaber værdi. 

Jysk Pension bliver til NORTH Pensionsagentur

NORTH er Danmarks første uvildige, finansielle rådgivningshus med både forsikring, pension, financial procurement og realkredit samlet under samme tag.