AP Care

Som kunde i AP Pension via NORTH Pensionsagentur kan du få hjælp og rådgivning af AP Care, hvis du oplever fysiske eller psykiske udfordringer.

Når vi står overfor vanskeligheder, kan det være svært at håndtere dem på egen hånd.

Hos AP Care står erfarne helbredsvejledere klar til at hjælpe dig uanset, om du oplever udfordringer på arbejdet eller derhjemme. De har både hænder og hjerte klar til at støtte og vejlede dig.

Mangler du overskud, eller skranter helbredet?

Sundhed er mere end blot fitness og sunde vaner. Det omfatter også dit mentale og fysiske velvære. I en travl hverdag kan disse aspekter let blive overset, hvilket kan føre til at symptomer, der kan påvirke din sundhed, bliver overset.

Du kan opleve symptomer som vejrtrækningsbesvær, koncentrationsbesvær, humørsvingninger, irritation, eller tristhed. Der kan også være fysiske symptomer som prikken i fingrene, mavesmerter, rastløshed, eller øget forbrug af alkohol, medicin samt cigaretter.

Disse symptomer kan indikere, at noget ikke er, som det burde være. Når vores fysiske eller mentale sundhed er påvirket, kan vi ikke altid håndtere det alene. Her kan AP Care hjælpe dig, uanset om udfordringerne kommer fra dit arbejds- eller privatliv.

Hjælp og støtte til et sundere liv

Som kunde i AP Pension via NORTH Pensionsagentur kan du få hjælp og rådgivning af AP Care, hvis du oplever fysiske eller psykiske udfordringer.

Med AP Care kan du modtage hjælp og støtte til at opnå større trivsel og et sundere liv, hvilket kan forebygge eventuelle fremtidige sygemeldinger. AP Cares erfarne helbredsvejledere kan hjælpe dig med følgende:

  • At afdække dine behov og sammensætte et målrettet forløb til dig
  • At oplyse om dine muligheder for coaching, behandling, genoptræning mv.
  • Dine rettigheder i forhold til din kommune og arbejdsplads
  • At du kommer trygt og sikkert tilbage på din arbejdsplads, hvis du har været sygemeldt

Få rådgivning og hjælp med AP Care allerede i dag

AP Cares helbredsvejledere kan hjælpe med at skabe et overblik over din situation, muligheder og rettigheder, samt være dine sparringspartnere og tovholder. De sørger for, at der bliver tænkt hele vejen rundt om din situation, og de følger løbende op, indtil du har det godt igen.
Gennem en fortrolig og omsorgsfuld dialog hjælper AP Care dig med at finde ud af, hvad der skal til for, at du får det bedre. Helbredsvejlederne trækker på et stort internt og eksternt netværk af eksperter, som bl.a. består af coaches, sygeplejersker, socialrådgivere, fysioterapeuter, psykologer og speciallæger.

AP Cares helbredsvejledere har tavshedspligt. Det betyder, at hverken din arbejdsgiver eller andre bliver informeret om din henvendelse medmindre, at I sammen aftaler det.

Hvem er AP Care?

AP Care består af erfarne helbredsvejledere, der har specialiseret sig inden for sundhedsvæsnet, kommunale forløb, stresscoaching og generel trivselsvejledning.

AP Care kan tilbyde støtte og rådgivning med henblik på at forebygge sygdom eller hjælpe dig tilbage til arbejdet på en sikker måde, hvis du allerede er blevet syg. Deres mål er at hjælpe dig med at opnå bedre trivsel og forebygge yderligere helbredsproblemer.

Sådan bruger du AP Care

Du kan altid kontakt AP Care, som gerne vil tale med dig om dine udfordringer tidligst muligt. Tøv derfor ikke med at række ud til AP Care så snart, at du mærker noget, som ikke er, som det plejer.

For at kontakte AP Care kan du enten benytte deres kontaktformular, eller kontakte dem telefonisk eller via mail.

Udfyld AP Cares kontraktformular, så kontakter deres helbredsvejledere dig i løbet af to hverdage.

Hvis du hellere vil skrive eller ringe til AP Care, er der naturligvis også mulighed for det på:

Mail: [email protected]

Telefon: 70 80 50 20

Du kan træffe AP Care telefonisk mandag til torsdag mellem klokken 8-16:30 og fredag mellem klokken 8-16:00.