Forsikring

Livet er uforudsigeligt, så selvom det går rigtig godt lige nu, er det alligevel en god idé at forberede sig på de ting, som kan ske ude i fremtiden. Vi hjælper dig med at sammensætte de rigtige forsikringer, så du og din familie er godt dækket ind i tilfælde af sygdom, ulykke eller dødsfald.

Dine forsikringer

Pension handler ikke kun om livet engang i fremtiden, men også om livet lige nu. Derfor indeholder din pensionsordning via NORTH en række forsikringsdækninger, der sikrer dig og din familie økonomisk i tilfælde af, at du fx mister evnen til at arbejde, får en kritisk sygdom eller dør. 

Udover de forsikringsdækninger der er en fast del af din pensionsordning, tilbyder vi også en række øvrige forsikringer, der kan hjælpe dig, hvis du får brug for fx. en fysioterapeut, kiropraktor, speciallæge eller lignende. Med en sundhedsforsikring via NORTH sikrer vi, at du kan føle dig tryg igennem hele forløbet, hvis du får brug for behandling.

Vi hjælper dig med at få overblik

Din pensionsrådgiver hos NORTH hjælper dig med at få overblik over din pensionsordning. Du bliver hjulpet til at vælge den opsparingsform og de forsikringer, der passer bedst til dig og dækker dine behov.

Husk at dine behov og forventninger ændrer sig igennem livet. Derfor anbefaler vi, at du og din rådgiver kigger på dine aftaler hvert andet år. Specielt hvis du bliver gift, skilt, skifter job, får børn eller handler bolig.

man wearing black crew-neck top

Kritisk sygdom

En forsikring ved kritisk sygdom betyder, at du får udbetalt et større skattefrit engangsbeløb, hvis du bliver ramt af visse kritiske sygdomme, eksempelvis en blodprop i hjernen. Pengene kan f.eks. bruges til at købe din partner fri for arbejde.
to personer sidder på en bænk

Livsforsikring

Formålet med en livsforsikring eller dækning ved død før din pensionsalder er at sikre dine nærmeste. Den består af et engangsbeløb og/eller løbende udbetalinger i en aftalt årrække. Du kan også sikrer dine børn en årlig udbetaling, hvis du dør, inden de bliver voksne.
bil kørt ind i træ

Tab af erhvervsevne

Forsikring sikrer dig økonomisk med en del af din løn, hvis du pga. sygdom eller ulykke får nedsat din erhvervsevne helt eller delvist i en længere periode. Der er ikke, som mange tror, tale om en ulykkesforsikring som kun dækker ved ulykke og ikke ved sygdom.
mand med hænder i ansigtet

Sundhedsforsikring

Vi hjælper dig med at holde dig sund og rask. Både for din egen skyld, men også for din arbejdsplads og din familie. Vi tror nemlig på, at du har langt mere overskud til at være der for andre, når du selv har det godt. Og det kan mærkes! Både på humøret derhjemme, men også på din effektivitet og arbejdsglæde på jobbet.

Tandforsikring

Når du går til tandlægen, så kan behandlingerne ofte medføre store uforudsete udgifter. Med en tandforsikring gennem NORTH Pensionsagentur, fjerner vi grunden til, at du skal bekymre dig om uoverskuelige økonomiske overraskelser og lommesmerter.
person med headset

Kontakt os

Har du spørgsmål til os eller vores produkter, så kontakt os på mail [email protected] eller telefon 89 93 41 00. Ønsker du at kontakte en af vores dygtige medarbejdere direkte, kan du finde oplysninger på vores medarbejderside. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Anmeld skade

Læs hvordan du søger om udbetaling fra eller bruger en af dine forsikringer i AP Pension.

Ulykkesforsikring

Få en fordelagtig og tilgængelig heltidsulykkesforsikring via AP Pension.

Erhvervsrejseforsikring

Føl dig sikker på erhvervsrejsen med en forsikring fra Europæiske ERV.