Slip for at bekymre dig om store uforudsete tandlægeregninger

Virksomhedskunder kan gennem NORTH tegne en forsikring hos Dansk Tandforsikring, som dækker 90% af alle de tandproblemer, som man vil støde in i på et eller andet tidspunkt i livet.

Ønsker du tilbud på tandforsikring?

Som supplement til virksomhedens sundhedsforsikring, kan medarbejderne tilbydes en tandforsikring.

Slip bekymringen

Når du går til tandlægen, så kan behandlingerne ofte medføre store udgifter. Med en tandforsikring gennem Dansk Tandforsikring har du mindre grund til at bekymre dig om økonomiske overraskelser og lommesmerter.

Det er Dansk Tandforsikring, som tager sig af at refundere udgifterne for tandbehandlingen, og hvis du har spørgsmål til dækningen, kan du kontakte dem på 70 20 46 47 (hverdage fra 10 til 15) eller skriv til [email protected].

Familien kan også forsikres

Du kan du medforsikre din ægtefælle/samlever og dine børn  til en fordelagtig pris, når du har en forsikring gennem NORTH.

Sådan er du dækket

Tandforsikringen dækker op til 80 procent af regningen for nedenstående tandsygdomme og -behandlinger. Listen er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Du kan få dækket op til 20.000 kr. om året hos en selvvalgt tandlæge i Danmark og EU.

  • Fyldninger (op til tre om året)
  • Røntgen og bedøvelse
  • Rodbehandlinger
  • Kroner og implantater (maks. en/et om året)
  • Kirurgi
  • Bideskinner, 1 stk. hvert 5. år
  • Parodontose (maks. 2.000 kr. om året)

Eventuelle erstatninger beregnes efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Tandforsikringen dækker ikke tandeftersyn, tandrensning, tandregulering, kosmetiske behandlinger og evt. rejseomkostninger.

Udbetalinger fra tandforsikringen er skattefri. Medlemmer af sygeforsikringen ”danmark” vil også modtage tilskud derfra – det modregnes i den samlede erstatning.

to personer der snakker med kaffe i hånden

Sådan bruger du din tandforsikring

Vi er her for dig, når du har brug for os. Find ud af hvordan du bruger din tandforsikring og få refunderet dine udgifter.