Referencer

Hos NORTH Pensionsagentur samler vi på tilfredse kunder. Skal du være den næste i rækken?

Vi skræddersyer den rette pensionsordning til jer​

Ring til os på 89 93 41 00 eller klik herunder for at booke et møde med en af rådgiverne i NORTH Pensionsagentur.

Her er nogle af vores tilfredse kunder - Skal du være den næste?

logo

MARKMAN

"Vi foretrækker NORTH fordi de har speciale i pension og håndterer det professionelt. Det er for os vigtigt med den tætte kontakt mellem os og NORTHs guides."
logo

COLOR HOTEL SKAGEN

"Vi valgte NORTH fordi de kunne tilbyde os en bedre ordning, end den vi havde, og fordi NORTH ofte er i Skagen. Det gør det nemmere for medarbejderne, hvis de har brug for rådgivning."
logo

MØBLÉR MED GADES MØBELCENTER

"Hos NORTH oplever vi en høj grad af nærvær, hvilket gør, at vi nemt kommer i kontakt med den relevante guide, og får et hurtigt og kompetent svar på vores forespørgsel. NORTH er endvidere gode til at informere medarbejderne om relevante problemstillinger. At vi har fået lavere omkostninger på forsikringsdelen og højere afkast på opsparingen gør heller ikke noget."
trackunit_logotype

TRACKUNIT

"Vi har nu arbejdet sammen i godt et år, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi er i tæt dialog med vore kontakter hos NORTH og får altid hurtig tilbagemelding på de spørgsmål, som vi stiller. Er der større generelle ændringer i betingelser eller lovgivning, stiller de gerne op til et møde i virksomheden, hvor alle medarbejdere / ledelse bliver orienteret i et sprog, som alle kan forstå. Vi kan derfor kun anbefale et samarbejde med NORTH."