Sundhedsforsikringer

Hos NORTH Pensionsagentur er vi ved din side, hvis uheldet er ude. Bliver du syg, kommer du til skade, oplever du tegn på stress, har du problemer med at sove om natten eller kæmper du mod vægten, så kan der være hjælp at hente via en sundhedsforsikring igennem NORTH pensionsagentur.

Vores sundhedsforsikringer dækker alt fra forundersøgelse til behandling og efterbehandling. Uanset længden af dit forløb, så er der også hjælp at hente omkring alt det praktiske. Så kan du koncentrere dig om at blive rask igen.

Hør mere om vores sundhedsordning

Ring til os på 89 93 41 00 eller klik herunder for at snakke med en af rådgiverne i NORTH Pensionsagentur.

Vi er ved din side, hvis uheldet er ude

Vi hjælper dig med at holde dig sund og rask. Både for din egen skyld, men også for din arbejdsplads og din familie. Vi tror nemlig på, at du har langt mere overskud til at være der for andre, når du selv har det godt. Og det kan mærkes! Både på humøret derhjemme, men også på din effektivitet og arbejdsglæde på jobbet. 

Skulle du komme i en situation, hvor helbredet eller humøret driller, så kan en sundhedsforsikring via NORTH være med til at sikre dig de mest optimale behandlingsmuligheder og en forhåbentlig hurtig retur til din gamle topform.

Vi samarbejder med kompetente leverandører, og udbyder kun de allerbedste forsikringer til vores kunder. Derfor har vi håndplukket tre forskellige sundhedsforsikringer, som vi har valgt at have i vores sortiment.

Læs mere om AP, Gjensidige og Dansk Sundhedssikring herunder.

fysioterapeut med patient

AP Sundhedsforsikring

God og hurtig behandling med tryghed fra AP Pension.
mand der taler i telefon

Forsikring via Gjensidige

Din genvej til hurtig undersøgelse og behandling.
et hjerte i hænderne

Dansk Sundhedssikring

Via Dansk Sundhedssikring er du i gode hænder.