Sundhed og forebyggelse

Hos NORTH Pensionsagentur har vi et stort fokus på forebyggelse og sundhed – alt sammen for at beskytte vores kunder bedst muligt.

Fokus på forebyggelse og sundhed

En virksomheds vigtigste ressource er dens medarbejdere, hvorfor det er afgørende, at disse passes godt på. Hos NORTH Pensionsagentur står vi naturligvis klar til at gribe og hjælpe vores kunder, hvis uheldet er ude, og de får behov for at aktivere deres forsikringspakke. I forlængelse heraf har vi samtidig hos NORTH Pensionsagentur et stort fokus på forebyggelse. Vi tror på, at et fokus på forebyggelse og tidlige indsatser kan mindske antallet af helbredsmæssige udfordringer og syge medarbejdere. Udover at forebygge sygdomme, ulykker og stress kan en målrettet indsats bidrag til at forbedre medarbejdertrivsel, sundhed og produktivitet – og dermed organisationens bundlinje.

Investering i sundhed og produktivitet

Sygemeldte medarbejdere koster danske virksomheder rigtig mange penge hvert år, hvortil nedgang i produktivitet grundet sygemeldinger koster endnu mere. Derfor spiller en tidlig forebyggende indsats en afgørende rolle for virksomheden. Et fokus på forebyggelse gavner ikke kun virksomheden som helbred, men også den enkelte medarbejder. Et fokus på forebyggelse er en måde at vise, at man som arbejdsgiver tager hånd om sine medarbejdere og ”passer på” dem. Det kan være en måde at øge arbejdsglæden og motivationen blandt medarbejderne.

woman in white and black striped shirt standing on yellow sunflower field during daytime

AP Care

yoga

Vicorda

syg

Sygemeldinger

scanner

Øvrige tilbud