AP Sundhedsforsikring

Den bedste behandling hele vejen. Du er sikkert god til at passe på dig selv, men livet er som bekendt uforudsigeligt. AP Sundhedsforsikring er ved din side, hvis uheldet er ude, hvis du bliver syg eller ramt af en livskrise. Har du brug for behandling, sikrer de, at du igennem hele forløbet føler dig tryg, har overblik over din situation og indsigt i dine muligheder.

Kontakt AP Sundhedsforsikring

Kontakt AP Sundhedsforsikring mellem kl. 08-17 i hverdagene og 09-12 i weekenden.

Overblik

Sundhedsforsikringen dækker fra forundersøgelse til behandling og efter- behandling. Og uanset længden af dit forløb klarer AP Sundhedsforsikring det praktiske for dig, så du ikke selv skal bestille tid til undersøgelse eller behandling.

Du skal heller ikke bekymre dig om antallet af behandlinger hos psykolog, fysioterapeut og kiropraktor. AP Pension sørger naturligvis for, at du får den professionelle hjælp og det antal behandlinger, du har brug for. Så du kan koncentrere dig om at blive rask igen. 

Når du har en AP Sundhedsforsikring via dit arbejde, er det muligt også at få din ægtefælle / samlever, og eventuelle børn omfattet. 

Indsigt

Det er vigtigt, at du har indsigt i dit behandlingsforløb – uanset om det finder sted i offentligt eller privat regi. Så selvom din behandling ikke kan dækkes af sundhedsforsikringen, kan AP Sundhedsforsikring hjælpe dig med at navigere i forhold til f.eks. en operation på et offentligt sygehus, patientforeninger mv.

Hvis du ønsker det, kan AP Sundhedsforsikring også rådgive dig om, hvordan du kan forebygge skader og derved undgå behandling i fremtiden.

AP Sundhedsforsikring er her for dig

 • Hvis du har nakke- eller rygproblemer og brug for behandling fx hos en fysioterapeut
 • Hvis muskler og led gør ondt, og du fx har brug for en kiropraktor
 • Hvis sjælen gør ondt, og du har brug for at tale med en psykolog eller psykiater
 • Hvis du har brug for avanceret specialistbehandling eller operation
 • Hvis du har brug for ambulant efterbehandling, genoptræning og rekreation
 • Hvis dine børn bliver mobbet eller på anden måde mistrives
 • Hvis du er stresset eller er på vej til at blive det
 • Hvis du har brug for vejledning i forhold til en kronisk sygdom

Du har adgang til

De erfarne sygeplejersker og fysioterapeuter kan ofte booke behandlinger med det samme og hjælpe dig med at navigere i tilbud i det private og offentlige sundhedsvæsen. Du har adgang til:

 • Stress- og Trivselsrådgivningen, giver anonym hjælp til at forebygge og behandle stress samt vejledning om, hvordan du bedst håndterer kriser i privat- og arbejdslivet
 • Vores netværk af privatklinikker, privathospitaler, speciallæger og psykiatere
 • Behandling hos psykologer, kiropraktorer, fysioterapeuter, zoneterapeuter, akupunktører og diætister
 • Ambulant efterbehandling, genoptræning og rekreation efter en operation, som forsikringen dækker
 • Ophold på afvænningsklinik ved misbrug af alkohol, narkotika eller medicin
 • Transport i forbindelse med indlæggelse og operation
 • Hjælp i hjemmet – fx til rengøring og indkøb efter en indlæggelse eller operation, som forsikringen dækker

Tryghed

AP Sundhedsforsikrings uddannede sygeplejersker og fysioterapeuter hjælper dig med hurtigt at tilrettelægge dit optimale behandlingsforløb hos behandler, speciallæge, privatklinik eller privathospital.

Behandlingsstederne er nøje udvalgt på grund af deres høje faglige niveauog geografiske tilgængelighed. Og AP Sundhedsforsikring kvalitetstjekker dem selvfølgelig løbende, for kun de bedste behandlere er gode nok til dig og vores øvrige kunder. Skal du til fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut, akupunktør eller psykolog, kan du selv vælge, hvem du vil behandles af. Måske har du tidligere været glad for en bestemt behandler? Hvis ikke, hjælper AP Sundhedsforsikring dig med at vælge en.

Føler du dig stresset?

Hvis du har fået konstateret stress – enten arbejdsmæssigt eller privat – skal du hurtigt have hjælp af en specialist med viden om behandling af stress. Når du ringer til AP Sundhedsforsikring, bliver der straks foretaget en faglig vurdering af din situation, og du bliver anvist til den rigtige psykolog fra et kvalitetssikret netværk.

Ring til AP Sundhedsforsikring 7010 0117.

Trin 1

Kontakt din læge

Bliver du syg eller skadet, skal du først kontakte din egen læge. Lægen kender dig nemlig bedst, og kan hurtigt vurdere, hvilken behandling du har brug for. Hvis du skal til fysioterapeut eller kiropraktor, kan du dog ofte komme i behandling de første par gange uden at have været i kontakt med din læge først. Din behandling skal dog godkendes inden opstart.

Trin 2

Kontakt AP Sundhedsforsikring

Du kan kontakte AP Sundhedsforsikrings sundhedsfaglige personale på 70 10 01 17.

Trin 3

Få en tid til behandling

Når du ringer til AP Sundhedsforsikrings sygeplejersker, kan de ofte booke din tid til undersøgelse eller behandling, mens de har dig i røret.