Dansk Sundhedssikring

Hos vores samarbejdspartner Dansk Sundhedssikring er du i gode hænder. Teamet består nemlig af læger og sygeplejersker, som arbejder tæt sammen med både offentlige og private hospitaler, så du sikres god og hurtig behandling.

Anmeld skade

Du kan hurtigt og sikkert udfylde en online skadesanmeldelse hos Dansk Sundhedssikring via din personlige profil på Mit DS-Sundhed.

Sundhedsforsikring for alle behandlingskrævende sygdomme

Dansk Sundhedssikrings mission er at sikre dig en tryg vej gennem behandlingssystemet, så du hurtigt får den rigtige behandling. Det gælder alle behandlingskrævende sygdomme – ikke kun dem der skal dækkes rent forsikringsmæssigt. Her adskiller Dansk Sundhedssikring sig væsentligt fra andre udbydere af sundhedsforsikringer.

Hvis du har prøvet at navigere i behandlingssystemet, så ved du, at det kan være en udfordring. Specielt hvis man samtidig har et helbredsproblem. Her kommer Dansk Sundhedssikring ind med lang erfaring og vilje til at finde den lige vej. Dansk Sundhedsforsikring arbejder på at optimere patientforløbet sammen med både de offentlige og private udbydere. Netop her vil de udfordre branchen og sætte nye standarder. Det offentlige hospitalssystem er i mange tilfælde en god løsning, fordi vi ved, at der her findes den største ekspertise og de bedste faciliteter.

Anmeld skade online

Du kan hurtigt og sikkert udfylde en online skadesanmeldelse via din personlige profil på Mit DS-Sundhed. De anmeldte sager behandles hurtigt og indenfor få dage.

Ring til Dansk Sundhedssikring

Ønsker du at anmelde en skade eller kontakte os om en eksisterende sag, kan du også kontakte sundhedsteamet telefonisk i tidsrummet 9 – 17 på hverdage og 9 – 12 i weekenden på telefon 7020 6121.

Akut krisehjælp

Hvis du har brug for akut psykologisk krisehjælp, kan du ringe til Dansk Sundhedssikring hele døgnet. Du ringer til sundhedsteamet på telefon 7020 6121. Ringer du udenfor åbningstid, vil du via hovednummeret blive omstillet til vores akutte vagttelefon.

Forsikringens indhold

En sundhedsforsikring i Dansk Sundhedssikring via Jysk Pension spænder bredt og indeholder blandt andet:

  • SundhedsNavigator med sundhedsfaglig vejledning til alle behandlingskrævende helbredsproblemer – også dem som ikke kan løses via forsikringsdækningerne. Det omfatter hjælp til navigation og tovholderfunktion igennem sundhedssystemet.
  • Ved behandling hos fysioterapeut, kiropraktor og psykolog kan du normalt få behandling uden henvisning fra egen læge. Der er frit valg af behandler, og ingen forudbestemt antalsbegrænsning.
  • Behandling hos psykolog, psykoterapeut eller trepartssamtaler med erhvervspsykolog. Vores sygeplejerske hjælper med at finde ud af, hvilken behandling der er den rigtige for dig. 
  • Behandling for dækningsberettigede lidelser i bevægeapparatet hos zoneterapeut, akupunktør og osteopat
  • Behandling hos diætist ved medicinsk begrundelse for denne behandling.
  • Rådgivning om misbrugsbehandling og behandling i privat og offentlig regi.
  • Akut psykologisk krisehjælp.
  • Behandlingsgaranti på 10 arbejdsdage.
  • Forebyggende og lindrende behandlinger af kroniske lidelser i bevægeapparatet.

Du kan også forsikre din familie

Du kan også tegne sundhedsforsikring til din ægtefælle/samlever og dine børn op til 27 år.

Når du skal bruge din sundhedsforsikring

Du skal altid kontakte Dansk Sundhedssikring inden du går til behandling. Vi anbefaler, at du anmelder din skade online via Mit DS-Sundhed, da det er den hurtigste og nemmeste måde at gøre det på. Anmeldte skader behandles hurtigt og i de fleste tilfælde dag til dag. Du kan også ringe til sundhedsteamet på telefon 70206121.