EVITA

Lørdag den 3. juni 2023

Kom med NORTH Pensionsagentur når Aarhus Teater viser forestillingen EVITA

Lad dig sammen med NORTH Pensionsagentur forføre af det storladne musicalbrag om magt og kærlighed, når Aarhus Teater for første gang præsenterer den mesterligt komponerede musical EVITA.

EVITA fortæller den fængslende historie om argentinske Eva Peron, der som Sydamerikas Askepot steg op fra den ludfattige underklasse og blev landets feterede førstedame gift med præsidenten Juan Peron. Født i fattigdom og med en skuespillerkarriere som afsæt, blev hun en indflydelsesrig politiker, aktivist og filantrop. Elsket af folket, men også en magtfuld folkeforfører via sit ægteskab og talent for selviscenesættelse.

Vi håber meget, at du har lyst til at opleve denne storslåede teaterforestilling med os! For at deltage i arrangementet skal du blot tilmelde dig her. Tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet, da vi kun har 14 pladser til arrangementet.

Dagens program

Kl. 13:45 Du skal møde op ved Aarhus Teaters hovedindgang (Teatergaden). Aarhus Teaters personale sørger for at guide dig op på 1. Balkon, hvor NORTH Pensionsagentur står klar til at tage imod dig i Kongeværelset.
Kl. 14:00 Forarrangement i Aarhus Teaters Kongeværelse. Her udleveres billetterne til forestillingen.
Kl. 14:30 NORTH Pensionsagentur byder velkommen.
Kl. 14:45 Vi byder på lidt godt til ganen inden forestillingen.
Kl. 16:00 Forestillingen starter (Store Scene).
Kl. 18:30 Forestillingen slutter og arrangementet afslutter (varigheden af aftens forestilling vides endnu ikke, derfor er dette et ca. tidspunkt).

Tilmeld dig