Early warning

Hos AP Care via NORTH Pensionsagentur kan du få hjælp og rådgivning, hvis du oplever mistrivsel eller helbredsmæssige udfordringer. Når vi står over for vanskeligheder, kan det være svært at håndtere dem på egen hånd.

Hos AP Care står vores erfarne helbredsvejledere klar til at hjælpe dig, uanset om du oplever udfordringer på arbejdet eller derhjemme. Vi har både hænder og hjerte klar til at støtte og vejlede dig. 

Kontakt AP Care

Du kan altid kontakte AP Care, som gerne vil tale med dig om problemerne så tidligt som mulig. Så tøv ikke med at tage fat i os så snart du mærker, at noget ikke er, som det plejer.

Kontakt AP Care, hvis  du har brug for hjælp, på 70 80 50 20.

Få rådgivning og hjælp med AP Care allerede i dag

Hvis du er kunde hos AP Pension gennem NORTH Pensionsagentur, kan du modtage hjælp fra AP Care. Vi tilbyder en fortrolig og omsorgsfuld samtale for at hjælpe dig med at identificere, hvad der kan forbedre dit velvære.

Vores sundhedsrådgivere er underlagt fuld tavshedspligt, så din arbejdsgiver eller andre vil ikke blive informeret om din henvendelse, medmindre vi på forhånd aftaler det.

Mangler du overskud, eller skranter helbredet?

Sundhed er mere end blot fitness og sunde vaner. Det omfatter også dit mentale og fysiske velvære. I en travl hverdag kan disse aspekter let blive overset, hvilket kan føre til at symptomer, der kan påvirke din sundhed, bliver overset.

Du kan opleve symptomer som svært ved at trække vejret, koncentrere dig, humørsvingninger, irritation, eller tristhed. Der kan også være fysiske symptomer som prikken i fingrene, mavesmerter, rastløshed, eller øget forbrug af alkohol, medicin eller cigaretter.

Disse symptomer kan indikere, at noget ikke er, som det burde være. Når vores fysiske eller mentale sundhed er påvirket, kan vi ikke altid håndtere det alene. Her kan AP Care hjælpe dig, uanset om udfordringerne kommer fra dit arbejds- eller privatliv.

Hvem er AP Care?

AP Care består af erfarne helbredsvejledere, der har specialiseret sig inden for sundhedsvæsnet, kommunale forløb, stresscoaching og generel trivselsvejledning.

AP Care kan tilbyde støtte og rådgivning, med henblik på at forebygge sygdom eller hjælpe dig tilbage til arbejdet på en sikker måde, hvis du allerede er blevet syg. Deres mål er at hjælpe dig med at opnå bedre trivsel og forebygge yderligere helbredsproblemer.

Sådan bruger du AP Care

Du kan altid kontakt AP Care, som gerne vil tale med dig om dine udfordringer tidligst muligt. Tøv derfor ikke med at række ud til AP Care så snart, at du mærker noget, som ikke er, som det plejer.

For at kontakte AP Care kan du enten benyttes deres kontaktformular eller kontakte dem telefonisk eller via mail.

Udfyld AP Cares kontraktformular, så kontakter deres helbredsvejledere dig i løbet af to hverdage.

Hvis du hellere vil skrive eller ringe til AP Care, er der naturligvis også mulighed for det på:

Mail: [email protected]

Telefon: 7080 5020

Du kan træffe AP Care telefonisk mandag til torsdag mellem klokken 8-16:30 og fredag mellem klokken 8-16:00.

Hjælp og støtte til et sundere liv

Med AP Care kan du modtage hjælp og støtte til at opnå større trivsel og et sundere liv, hvilket kan forebygge eventuelle fremtidige sygemeldinger. AP Cares erfarne helbredsvejledere kan hjælpe dig med følgende:

  • At afdække dine behov og sammensætte et målrettet forløb til dig
  • At oplyse om dine muligheder for coaching, behandling, genoptræning mv.
  • Dine rettigheder i forhold til din kommune og arbejdsplads
  • At du kommer trygt og sikkert tilbage på din arbejdsplads, hvis du har været sygemeldt