Hvorfor vælge firmapension via NORTH?

31. March 2022

1. Vi tror på, at det er personligheden, der gør forskellen
Hos NORTH er det personligheden, der gør forskellen. Vi sætter personlig kontakt meget højt, da vi tror på, at det netop er her, vi gør en forskel for vores kunder. Som kunde hos NORTH får I tilkoblet jeres eget team, som er ansvarlig for jeres ordning. Hos NORTH kan du altid ringe eller skrive til teamet, hvis du har brug for hjælp.

2. Vi er altid tilgængelige for vores kunder
Vi arbejder for vores kunder og lægger stor vægt på, at vi hele tiden skal være tilgængelige og lette at komme i kontakt med. Som kunde hos NORTH kan I derfor altid komme i kontakt med os, hvad enten I sender en mail, ringer eller ønsker et møde med os ude i virksomheden. Vi er mennesker, der er interesserer os for jer og jeres virksomhed, hvorfor vi sætter en dyd i at møde jeres behov og ønsker.

3. Nærvær er en af vores kerneværdier
Vores fokus på nærvær betyder, at vi investerer meget i at opbygge en god relation til vores kunder og sætte os ind i deres virksomhed. Igennem et indgående kendskab til jer kan vi skræddersy den firmapensions- og sundhedsordning, der passer til netop jeres behov. Vores rådgivning tager nemlig altid udgangspunkt i kundens behov og ikke vores produkter.

4. Vi skaber overblik i et komplekst pensions- og sundhedsmarked
Pensions- og sundhedsmarkedet er komplekst og udvikler sig hele tiden, hvorfor det som kunde kan være svært at skabe et overblik. Som mæglere skaber vi tryghed som jeres kompetente guide og hjælper jer med at finde vej i et mere og mere komplekst marked.

5. Vi sikrer den mest optimale løsning på pensions- og sundhedsmarked
Mange virksomheder har svært ved at gennemskue udbuddet af løsninger. Vi har som mæglere stor indsigt i markedet og de produkter, de enkelte leverandører tilbyder, hvorfor vi har mulighed for at guide jer til de rigtige løsninger og produkter, så I får den mest optimale pensions- og sundhedsløsning.

6. Vi tilbyder uvildig rådgivning om jeres pensions- og sundhedsordning
Med alle selskaberne i tasken kan vi være med til at tegne det fulde billede for vores kunder og skabe klarhed. Vi arbejder som mæglere uvildigt – vi kan derfor være en rådgiver i har tillid til.

7. Vi dokumenterer, at den rigtige pensions- og sundhedsløsning er valgt
Vi dokumenterer altid vores løsninger, så I er sikret, at beslutninger omkring firmaets pensions- og sundhedsløsning kan dokumenteres over for både ledelse og medarbejdere.

8. Et rådgivningshus for alle
Vi er et rådgivningshus, hvor der er plads til alle og respekt for alle. I behøver ikke at være en stor kunde for at være en god kunde hos os. Vores erfaring viser os, at de små og mellemstore virksomheder kan føle sig tilsidesat til fordel for de større erhvervskunder. Hos NORTH skal ingen af vores kunder ”nøjes” med en middelmådig service. Vi ønsker altid at levere markedets bedste service uafhængigt af størrelsen på jeres virksomhed. Hos os er der nemlig ikke en direkte sammenhæng mellem jeres virksomheds størrelse og den opmærksomhed, vi giver jer.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder.

Overvejer du at blive kunde?

Kontakt vores rådgivere for en uforpligtende snak om pension.

Ring 89 93 41 00
Skriv til [email protected]

Lars Bartholomæussen

Læs nogle af vores andre nyheder

sparegris

Indskud inden året er omme

Optimer din pensionsopsparing og spar penge i skat Det kan nemlig være fordelagtigt for dig at betale mere til din pensionsopsparing uafhængigt

Læs mere